Skip links

Kies jij voor Lightspeed?

Lightspeed is een SaaS-platform, dit wil zeggen dat veel technische zaken geregeld zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over updates of hosting, dat neemt Lightspeed allemaal uit handen. Daarnaast biedt Lightspeed vrijwel alle mogelijkheden die je nodig hebt voor een succesvolle webshop. Eenvoudig product- en voorraadbeheer, koppelingen met online marketing kanalen, boekhoudsystemen en tal van apps voor chatfuncties en kortingsmodules. In combinatie met het kassasysteem van Lightspeed een ideale optie voor webshops met een fysieke winkel.

Een Lightspeed webshop kan je al laten draaien vanaf €89,- per maand. Daarbij hanteert Lightspeed zo’n beetje de laagste transactiekosten. Met een keuze uit verschillende thema’s kan jij je webshop al snel online hebben. Maar wil je echt een compleet nieuwe Lightspeed webshop maken, dan kunnen wij voor jou een compleet nieuwe Lightspeed webshop ontwerpen en ontwikkelen.

Lightspeed webshop bij Yellowlab

Als Lightspeed partner hebben wij meer dan 10 jaar ervaring

Wij bouwen al jaren Lightspeed webshops, daarbij nemen we altijd de volgende stappen

Kick-off

We brengen jouw wensen en behoeftes in kaart en bespreken de uiteenlopende mogelijkheden.

Het ontwerp

Wij maken verschillende ontwerpen van verschillende pagina’s voor jouw webshop.

Development

Zodra het ontwerp definitief is gaan wij bouwen aan jouw nieuwe webshop en zorgen we dat alle functionaliteiten en mogelijkheden naar behoren werken.

Live gaan

Nadat we de jouw nieuwe webshop hebben getest is het moment daar, we gaan live! Wij zorgen ervoor dat jij met je Lightspeed webshop uit de startblokken kunt gaan.

Yellowlab doet het zo

Lightspeed webshop bij Yellowlab

Wij bouwen al jaren Lightspeed webshops, daarbij nemen we altijd de volgende stappen

  1. Kick-off

We brengen jouw wensen en behoeftes in kaart en bespreken de uiteenlopende mogelijkheden. Samen kijken wij naar verschillende templates en bespreken we de functionaliteiten en mogelijkheden die jij in je webshop wilt integreren. Is het aanpassen van een template voldoende om een mooie shop te realiseren of heb je meer behoefte aan maatwerk? Daarnaast horen wij ook graag meer over jouw bedrijf en de doelgroep die jij wilt bereiken.

2. Het ontwerp

Wij maken verschillende ontwerpen van verschillende pagina’s voor jouw webshop. Meestal heb je een ontwerp nodig voor de homepage, voor een productpagina en een categoriepagina, maar misschien wil je ook wel een mooie winkelpagina, checkout pagina of blogpagina ontwikkelen op basis van jouw input werken we verschillende ontwerpen uit. Één van deze ontwerpen zullen we doorontwikkelen voor jouw webshop.

3. Development

Zodra het ontwerp definitief is gaan wij bouwen aan jouw nieuwe webshop en zorgen we dat alle functionaliteiten en mogelijkheden naar behoren werken. Op een testomgeving van Lightspeed gaan we de webshop bouwen, alle pagina’s en functionaliteiten worden aangemaakt en waar mogelijk kan jij ook aan de slag. Voordat we live gaan laten we graag zien hoe alles werkt, zodat je direct aan de slag kunt gaan.

4. Live gaan

Nadat we de jouw nieuwe webshop hebben getest is het moment daar, we gaan live! Wij zorgen ervoor dat jij met je Lightspeed webshop uit de startblokken kunt gaan. Wanneer wij er zeker van zijn dat alles goed staat, kan je starten met je webshop. Heb je ons nog nodig? Dan helpen wij je graag met SEO voor Lightspeed, Google Ads of andere online marketing.

1

Maak afspraak voor gratis analyse

2

Onze specialist kijkt direct met je naar verbeterpunten

3

Geniet van een kopje koffie op afstand

4

Uiteraard geheel
vrijblijvend

B2B redesign Shopify theme

Yellow Rebel

20% meer conversie

Verf365

Lightspeed Partner

Wij zijn al meer dan tien jaar Lightspeed Partner. Deze jarenlange ervaring en samenwerking geeft ons een stapje voor op de rest als het gaat om ontwikkeling en beheer van Lightspeed webshops. Bovendien weten wij altijd net iets meer uit jouw Lightspeed webshop te halen. Ondertussen hebben wij al meer dan 200 webshops laten groeien.

Ben je benieuwd naar onze ervaringen? Neem dan eens een kijkje bij onze cases voor een blik op onze eerdere development projecten.

PLAN EEN VIDEOCALL

Voor een gratis inspiratiesessie

    Lees onze Development artikelen

    Meer weten over Lightspeed of e-commerce?   Lees de blogs van onze specialisten.

    Meer Development artikelen