Skip links

Hoe werkt SEO?

Search engine optimization is onder te verdelen in 3 pijlers: Techniek, Autoriteit en Content. In tegenstelling tot in de zoekmachine adverteren, word je met SEO vertoond in de organische resultaten van een zoekmachine als Google. Tijdens een SEO Audit kijken wij altijd naar concrete verbeterpunten voor jouw website die ook echt een verschil kunnen maken.

De ene keer zullen vooral onpage factoren een rol spelen, de andere keer zijn het weer technische optimalisaties die nodig zijn om ervoor te zorgen dat zowel bezoekers als zoekmachines fan zullen zijn van jouw website. Met een goed doordachte SEO strategie gaan wij voor jouw aan de slag op basis van de drie pijlers: content, autoriteit en techniek.

Yellowlab doet het zo

Hoe ziet een succesvol SEO traject er uit bij Yellowlab?

Laat jij je SEO uitbesteden bij Yellowlab? Dan doorlopen wij samen de volgende stappen.

Waar sta je nu?

Wij bekijken de data om een beeld te vormen van de huidige prestaties van jouw site.

Onpage factoren

Er zijn tal van factoren die jij op je eigen site kunt optimaliseren voor een betere positie in Google.

Offpage optimalisatie

We bekijken externe factoren die het verschil kunnen maken voor jouw site of webshop.

Optimaliseren en ontzorgen

Kunnen wij voor jou aan de slag, dan ontzorgen wij jou volledig op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Yellowlab doet het zo

Hoe ziet een succesvol Google Ads traject er uit?

Succesvolle campagnes maken gaat niet vanzelf, daar zijn een aantal stappen voor nodig.

Waar sta je nu?

Voor een SEO traject hebben wij toegang nodig tot je Google Analytics en Search Console omgeving. Wij bekijken de data om een beeld te vormen van de huidige prestaties van jouw site. Op welke zoektermen wordt je goed vertoond? En welke landingspagina’s dragen bij aan de conversie?

In combinatie met deze data maken wij een uitgebreid keyword research om kansen voor jouw bedrijf in kaart te brengen. Zo ontdekken we welke keywords de potentiële doelgroep gebruikt en welke termen interessant zijn voor jouw site of webshop.

Onpage factoren

Er zijn tal van factoren die jij op je eigen site kunt optimaliseren voor een betere positie in Google. Dit noemen we ook wel onpage factoren. Is er voldoende kwalitatieve content gebruikt en worden de juiste keywords vermeldt.

Ook is het belangrijk dat een site technisch goed werkt, veilig is en gebruiksvriendelijk is. Het optimaliseren van onpage factoren kan al een groot verschil maken op jouw organische posities.

Offpage factoren

Naast SEO werkzaamheden op je eigen site, zijn er ook externe factoren die het verschil kunnen maken voor jouw site of webshop. Denk daarbij aan toepassingen zoals ‘Google mijn Bedrijf’ en linkbuilding.

Uiteindelijk wil je dat jouw site ook daadwerkelijk als autoriteit gezien wordt door bezoekers en zoekmachines. In combinatie met onpage optimalisatie kan je rekenen op veel extra bezoekers naar je site.

Optimaliseren en ontzorgen

Kunnen wij voor jou aan de slag, dan ontzorgen wij jou volledig op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Op basis van onze verbeterpunten denken wij een optimale SEO strategie uit om een maximaal resultaat te behalen.

Met de juiste combinatie van content, linkbuilding en technische optimalisaties werken we naar die felbegeerde posities in Google toe. Maandelijks besproken we de voortgang en de stappen die wij moeten zetten om daar te komen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil jij weten waar kansen liggen?

  1

  Maak afspraak voor gratis analyse

  2

  Onze specialist kijkt direct met je naar verbeterpunten

  3

  Geniet van een kopje koffie op afstand

  4

  Uiteraard geheel
  vrijblijvend

  SEO bij Yellowlab

  Waar kunnen onze SEO specialisten jou bij helpen?

  Klantbeoordelingen

  Onze klanten over Yellowlab

  Voor onze klanten behalen wij stijgingen van 10% tot wel 300% in omzet. Je hoeft ons niet te geloven. We laten graag de feiten én onze klanten voor ons spreken.

  Wil jij bovenaan in Google staan?
  Wil jij bovenaan in Google staan?
  Lamplord homepage

  Organisch groeien in een niche

  Lamplord

  20% meer conversie

  Verf365

  Onze SEO specialisten staan voor je klaar

  Vraag een gratis analyse aan

  Meer dan alleen bezoekers

  Bij Yellowlab gaat het om het behalen van resultaat. Daarom verrichten we niet alleen SEO werkzaamheden, maar kunnen wij je ook helpen je doelstellingen te behalen aan de hand van conversie optimalisatie en gepersonaliseerde content.

  In tegenstelling tot Google Ads, betaal je niet voor de bezoekers die op organische wijze op je site terecht komen. Je wilt ook dat deze ‘gratis’ bezoekers converteren. Wij kunnen je helpen met conversie optimalisatie, A/B testen en personalisatie met behulp van Datatrics.

  Don Schinkel

  SEO Specialist

  Met zo’n 4 jaar ervaring bij zowel grote als kleine klanten is Don een echte allround SEO-specialist. Voor onze klanten zorgt hij niet alleen voor meer verkeer naar de site, maar ook voor meer leads en een hogere omzet. Welke uitdaging jij ook hebt, Don weet als geen ander wat er voor nodig is om die toppositie in Google te krijgen. 

  Trots op mooie namen

  Yellowlab over SEO

  Wil je meer weten over SEO?

  Lees de blogs van onze specialisten.

  Meer SEO artikelen