Skip links

Google Ads rendabel krijgen

SEA, oftewel ‘search engine advertisement’ is de manier om jouw site, bedrijf, product of dienst te promoten binnen Google of Bing. Een groot voordeel van SEA is dat je direct bovenaan in Google kan komen te staan en dus beter vindbaar bent voor jouw potentiële klanten.

Met SEA campagnes kun je makkelijk en snel meer verkeer krijgen naar je site. Maar je betaalt een prijs per klik voor elke bezoeker naar je site of webshop. Zo kunnen de kosten van Google Ads al snel hoog oplopen. Onze SEA specialisten hebben de kennis en ervaring en weten precies wat er nodig is om jouw Google Ads en Google Shopping campagnes rendabel te krijgen.

Sea uitbesteden bij Yellowlab

Wat kun je verwachten als je SEA uitbesteedt aan Yellowlab

Je wordt door ons volledig ontzorgd en gaan voor maximaal resultaat

Ontzorgen

Kies je ervoor om je SEA uit te besteden, dan willen wij jou volledig ontzorgen.

Optimalisatie

Iedere maand kijken we wat er beter kan om meer zichtbaarheid, sales en leads te verkrijgen voor jouw bedrijf.

Verbeterpunten

We kijken verder dan onze eigen specialisatie en denken mee om jouw algehele online marketing plan naar een hoger niveau te tillen.

Persoonlijk contact

Iedere maand ontvang je van ons een rapportage en houden wij je op de hoogte van de werkzaamheden en resultaten die we behaald hebben.

De voordelen van SEA uitbesteden

Wat kun je verwachten als je SEA uitbesteedt aan Yellowlab

Je wordt door ons volledig ontzorgd en gaan voor maximaal resultaat

Ontzorgen

Kies je ervoor om je SEA uit te besteden, dan willen wij jouw volledig ontzorgen. Wij zorgen voor de juiste instelling in je Ads account, richten een campagnestructuur in waarmee wij altijd de juiste advertenties aan jouw potentiële klanten kunnen vertonen. Wij zorgen voor optimale controle over jouw advertentiebudget, maar zorgen er ook voor dat jij je Ads account ook gemakkelijk kunt uitbreiden om verder door te kunnen groeien.

Optimalisatie

Iedere maand kijken we wat er beter kan om meer zichtbaarheid, sales en leads te verkrijgen voor jouw bedrijf. Met de juiste landingspagina en een goede advertentietekst wordt de kwaliteitsscore van jouw advertentie hoger, waardoor je minder hoeft te betalen voor een klik. Maar daar houdt het niet op! We kunnen bodaanpassingen maken op basis van locatie, tijdstip, apparaat, maar bijvoorbeeld ook specifieke doelgroepen targeten, zodat we altijd de juiste doelgroep bereiken.

Verbeterpunten

We kijken verder dan onze eigen specialisatie en denken mee om jouw algehele online marketing naar een hoger niveau te tillen. Met Google Ads en Shopping campagnes kunnen we natuurlijk zorgen voor verkeer, maar uiteindelijk moet zo’n bezoeker ook converteren. Wij adviseren je graag over andere mogelijkheden, zoals conversie optimalisatie of personalisatie. Uiteindelijk willen we het beste resultaat voor jouw neerzetten.

Persoonlijk contact

Iedere maand ontvang je van ons een rapportage en houden wij je op de hoogte van de werkzaamheden en resultaten die we behaald hebben. Wil je zelf meer leren over Google Ads, heb je specifieke vragen of wil je gewoon graag persoonlijk contact? Onze SEA specialisten staan voor je klaar.

KOM LANGS

Wil jij weten waar kansen liggen?

  1

  Maak afspraak voor gratis analyse

  2

  Onze specialist kijkt direct met je naar verbeterpunten

  3

  Geniet van een kopje koffie op afstand

  4

  Uiteraard geheel
  vrijblijvend

  Wat kan jij verwachten?

  Om zoveel mogelijk sales en leads uit jouw advertentiebudget te krijgen, zullen wij bodaanpassingen verrichten op basis van apparaat, locatie of zelfs tijdstip. Wij zorgen ervoor dat alle advertenties nauw aansluiten op de zoektermen waar jij op gevonden wilt worden. Daarbij is het belangrijk dat je zowel op basis van jouw advertentietekst en je landingspagina een goede kwaliteitsscore krijgt om niet teveel te betalen voor het verkeer dat je vanuit de verschillende campagnes verkrijgt.

  Natuurlijk kijken wij ook verder dan de prestaties van jouw campagnes. Ook als wij conversieverbeteringen opmerken of andere mogelijkheden zien voor de verdere groei van jouw webshop of site, adviseren wij jou graag over de stappen die jij kunt nemen om van jouw onderneming een succes te maken.

  De voordelen van Google Ads uitbesteden

  Het uitbesteden van Google Ads werkzaamheden heeft vele voordelen

  Een vertoningspercentage van 99% in Google Shopping

  Mr Maria

  99% hogere omzet via Google Ads

  De Boer Drachten

  Onze specialisten staan voor je klaar

  Vraag een gratis analyse aan

  Yellowlab blog

  Wil je meer weten over SEA of Google Ads?
  Lees de blogs van onze SEA specialisten.

  Meer SEA artikelen