Skip links

Waarom
Google Ads?

SEA, oftewel ‘search engine advertising’ is een snelle en eenvoudige manier om bezoekers naar je webshop of site te krijgen door online te adverteren in de zoekmachine. Omdat de kosten per klik berekend worden, krijg je een concreet beeld van de impact van jouw Google Ads campagnes. Zo kunnen wij jouw advertentiebudget zo efficiënt mogelijk inzetten voor een maximaal resultaat. 

Het kan snel en veel verkeer opleveren naar jouw website, maar daardoor kan je Google Ads campagne ook veel geld gaan kosten. Wij richten je Google Ads en Google Shopping campagnes altijd optimaal in, zodat je met zo min mogelijk kosten een maximaal resultaat behaald uit jouw advertenties. We analyseren de campagnes, bekijken welke zoekwoorden het verschil voor jou maken en stellen de kosten per klik af, soms zelfs per dag.

Yellowlab doet het zo

Hoe ziet een succesvol
Google Ads traject er uit?

Laat jij je Google Ads uitbesteden bij Yellowlab? Dan doorlopen we samen de volgende stappen.

De intake

Wij willen alles weten van jouw bedrijf. Hoe meer wij weten, hoe beter wij Google Ads kunnen afstemmen op jouw bedrijf en doelstellingen.

Data analyseren

Adverteer je al met Google Ads of Shopping? Of heb je het in het verleden gedaan? Deze data kunnen wij altijd gebruiken.

Strategie bepalen

Laat jij Google Ads uitbesteden bij Yellowlab, dan gebruiken wij de voorgaande stappen om een online strategie uit te werken.

Optimaliseren en ontzorgen

Wanneer je Google Ads uitbesteed aan ons, is het ons doel jou volledig te ontzorgen.

Yellowlab doet het zo

Hoe ziet een succesvol Google Ads traject er uit?

Succesvolle campagnes maken gaat niet vanzelf, daar zijn een aantal stappen voor nodig.

De intake

Wij willen alles weten van jouw bedrijf. Wat zijn je doelen?  Welke producten zijn voor jou interessant of verkoop je veel? En hoe ziet jouw doelgroep er volgens jou uit? Wat zijn de sterke punten van jouw bedrijf? En wat maakt jou anders dan je concurrenten?

Hoe meer wij weten, hoe beter wij Google Ads kunnen afstemmen op jouw bedrijf en doelstellingen.

Data analyseren.

Adverteer je al met Google Ads of Shopping? Of heb je het in het verleden gedaan? Deze data kunnen wij altijd gebruiken bij het opstellen van een nieuwe strategie voor onze Google Ads campagnes. Zo kunnen wij alvast zien welke zoekwoorden in het verleden goed presteerde, of juist niet. Bovendien kunnen we advertentieteksten hergebruiken en bodaanpassingen maken op basis van de behaalde resultaten.

Strategie bepalen

Laat jij Google Ads uitbesteden bij Yellowlab, dan gebruiken wij de voorgaande stappen om een online strategie uit te werken. Bij de opzet van de Google Ads campagne bepalen wij hoeveel budget we besteden en welke verschillende search campagnes wij willen inzetten.

Daarbij stellen wij budgetten af op de advertenties die goed presteren en besparen we op de zoektermen die minder relevant zijn of weinig opleveren.

Optimaliseren en ontzorgen

Wanneer je Google Ads uitbesteed aan ons, is het ons doel jou volledig te ontzorgen. Wij beheren de Google Ads campagnes voor jou en sturen bij waar nodig. Wij zetten maximaal op goedpresterende campagnes om zoveel mogelijk rendement te krijgen uit jouw advertenties.

Campagnes die minder presteren zullen wij optimaliseren of bijstellen, zodat wij minder kosten maken en budget overhouden voor andere advertenties.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil jij weten waar kansen liggen?

Maak een afspraak voor een videocall
Onze specialist kijkt direct met je naar verbeterpunten
Geniet van een kopje koffie op afstand
Uiteraard geheel
vrijblijvend

Google Ads bij Yellowlab

Onze SEA specialisten leveren werk op maat. Waar kunnen wij je bij helpen?

Klantbeoordelingen

Onze klanten over Yellowlab

Voor onze klanten behalen wij stijgingen van 10% tot wel 300% in omzet. Je hoeft ons niet te geloven. We laten graag de feiten én onze klanten voor ons spreken.

Welke kansen laat jij liggen?
Welke kansen laat jij liggen? Onze SEA specialisten vertellen je graag hoe jij nog meer rendement kunt verkrijgen uit jouw advertentiebudget. Vraag een gratis strategiesessie aan

Resultaten die wij voor onze klanten behalen

Bekijk alle cases

Een vertoningspercentage van 99% in Google Shopping

Mr Maria

99% hogere omzet via Google Ads

De Boer Drachten

Onze SEA specialisten staan voor je klaar

Vraag een gratis strategiesessie aan

Google Partner

Yellowlab is Google Partner. Dat houdt in dat wij nauw samenwerken met Google en behoren tot de beste partners met bewezen Google Ads- vaardigheden en expertise.

Dit betekent verder dat wij ook klanten met hoge Google Ads budgetten beheren en dat onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Verder worden wij door Google geregeld gevraagd om nieuwe functionaliteiten als eerste bij ons klanten uit te testen.

Iris

Vraag het Iris onze Google Ads Specialist

Iris is een van onze online marketing specialisten. Zij weet alles van Google Ads en Social marketing. Zij zet samen met onze klanten een duidelijke strategie uit om de ideale klant te blijven triggeren.

Vraag Iris alles over Google ads

Trots op mooie merken

Yellowlab over SEA

Meer weten over SEA en Google Ads?

Lees de blogs van onze specialisten.

Meer SEA artikelen