Skip links

Waarom zou je SEO uitbesteden?

SEO is een tijdrovend en arbeidsintensief onderdeel binnen de online marketing. We zien vaak dat onze klanten er simpelweg de tijd niet voor hebben, waardoor hun site of webshop slechts weinig organisch verkeer verkrijgt. Daarom kiezen zij ervoor om SEO uit te besteden bij ons.

Bovendien is SEO al lang niet meer wat het geweest. Waar je vroeger al snel op een toppositie kwam met wat handige trucjes, moet je vandaag de dag rekening houden met honderden verschillende factoren. SEO is ook altijd in beweging. Wat gisteren een ‘best practice’ was, kan vandaag al achterhaald zijn. Laat jij je SEO uitbesteden aan onze SEO specialisten, dan ontzorgen wij je volledig. Van quick wins tot een lange termijn strategie. Wij weten welke stappen jij moet zetten om die toppositie in Google te verkrijgen.

Seo uitbesteden bij Yellowlab

Wat kan je verwachten van onze SEO specialisten

Wanneer jij je SEO aan ons uitbesteed willen wij je volledig ontzorgen. Daarom maken wij altijd plannen op maat.

SEO Strategie

Elk bedrijf en elke site is anders. Wat heeft jouw site nodig om die toppositie te bereiken?

Focus bepalen

Wat is er nodig om jouw doelen te behalen? En welke werkzaamheden hebben dan het meeste effect?

Conversie

Uiteindelijk wil je niet alleen meer verkeer, je wilt ook conversie. Of het nou leads zijn of meer sales, wij willen altijd zorgen voor een mooi resultaat waar jij blij van wordt.

Persoonlijk contact

Bij ons ben je geen nummer. We hebben regelmatig persoonlijk contact en je kunt ons altijd bereiken.

SEO uitbesteden bij Yellowlab

Wat kan je verwachten van onze SEO specialisten?

Wanneer jij je SEO aan ons uitbesteed willen wij je volledig ontzorgen. Daarom maken wij altijd plannen op maat.

  1. SEO Strategie

Elk bedrijf en elke site is anders. Wat heeft jouw site nodig om die toppositie te bereiken? Om daarachter te komen maken we een uitgebreide analyse van jouw site en data. Daarnaast doen we een uitgebreid keyword research om te ontdekken welke zoekopdrachten voor jou het verschil gaan maken. Dit onderzoek vormt voor ons de basis van een SEO strategie waarmee jij steeds beter vindbaar in Google wordt.

2. Focus bepalen

Wat is er nodig om jouw doelen te behalen? En welke werkzaamheden hebben dan het meeste effect? Soms kunnen we al flinke stappen zetten door de onpage factoren te optimaliseren of de domein autoriteit te versterken. Het kan ook zijn dat technische issues in de weg zitten om hoger in Google te komen. Met de ideale mix van werkzaamheden kunnen wij zo snel mogelijk resultaat krijgen.

3. Conversie

Uiteindelijk wil je niet alleen meer verkeer, je wilt ook conversie. Of het nou leads zijn of meer sales, wij willen altijd zorgen voor een mooi resultaat waar jij blij van wordt. We maken gebruik van Hotjar om te kijken wat er beter kan, samen bespreken we hoe jij je assortiment nog beter kunt samenstellen en we vertellen je ook graag over de mogelijkheden van personalitie. Uiteindelijk moet het jou ook wat opleveren.

4. Persoonlijk contact

Bij ons ben je geen nummer. We hebben regelmatig persoonlijk contact en je kunt ons altijd bereiken. Je weet bij wie je terecht kan voor je vragen en we houden je altijd op de hoogte van de werkzaamheden die we iedere maand voor jou uitvoeren. Samen bepalen we welke stappen we gaan zetten om door te groeien.

1

Maak afspraak voor gratis analyse

2

Onze specialist kijkt direct met je naar verbeterpunten

3

Geniet van een kopje koffie op afstand

4

Uiteraard geheel
vrijblijvend

Hoe ziet jouw SEO traject eruit?

Op basis van onze analyses maken wij een SEO strategie voor de lange termijn. Hierbij richten wij ons op een aantal belangrijke prioriteiten die het verschil gaan maken voor jouw organische vindbaarheid. We optimaliseren onpage factoren, verbeteren de prestaties van jouw site op technisch gebied en zorgen voor een betere domein autoriteit van jouw webshop of site. Zien wij nieuwe kansen of mogelijkheden voor jou? Dan vertellen wij je precies hoe jij hier je voordeel uit kunt halen.

Wil je toch meer weten of ook zelf aan de slag met SEO. Ook dat is geen probleem, we vertellen je graag hoe jij zelf ook kunt bijdragen aan een betere vindbaarheid. Naast begeleiding bij SEO werkzaamheden, kunnen wij je natuurlijk ook helpen met een SEO training om je op weg te helpen.

Altijd op de hoogte
Een update van Google, nieuwe inzichten in Search Console of een nieuwe manier om beter zichtbaar te worden in de organische zoekresultaten van Google. Wij weten wat er speelt en wat er nodig is om het in jouw voordeel te gebruiken.

Aandacht voor SEO
SEO werkzaamheden worden vaak uitgesteld of simpelweg ‘vergeten’. Wij zorgen ervoor dat je iedere maand weer nieuwe stappen zet richting een toppositie in Google.

DAAG ONS UIT!

wij vertellen je graag over onze aanpak

    Lees onze SEO artikelen

    Meer weten over zoekmachine optimalisatie? Lees de blogs van onze SEO specialisten.

    Meer SEO artikelen