Skip links

Wat weet jij van SEO?

Weet jij ongeveer wat SEO (zoekmachine optimalisatie) is? Heb je al een redelijke basiskennis? Of wil je vooral meer weten over technische SEO. Op basis van het kennisniveau van jou of jouw werknemers maken wij een SEO training op maat. Onze SEO specialisten laten met voorbeelden van jouw site zien hoe jij een hogere positie in Google kunt krijgen.

Zoekmachine optimalisatie is met recht een specialisme. Wij laten je zien hoe je moet omgaan met data uit Google Analytics en Search Console, leren je hoe je met keyword research nieuwe kansen kunt ontdekken voor jouw site en welke technische of externe factoren je kunt optimaliseren om echt een toppositie te verkrijgen. Uiteraard krijg je van onze SEO specialisten handige tips en tricks om jouw SEO werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen.

SEO training bij Yellowlab

Wat leer je tijdens een SEO cursus bij Yellowlab

Afhankelijk van het kennisniveau maken wij een training op maat. Daarbij behandelen we alle belangrijke facetten van SEO tijdens een training.

Hoe werkt search?

Hoe werkt een zoekmachine? En hoe wordt deze gebruikt door jouw klanten?

Onpage factoren

Wij laten je zien wat jij op je site kunt verbeteren voor een hogere positie in Google.

Autoriteit verkrijgen

Wat moet je doen om jouw site meer autoriteit te geven? En waar moet je op letten?

Gebruikerservaring

Goede gebruikers signalen worden steeds belangrijker voor een goede positie in Google. Wij geven je een beter inzicht in de prestaties van jouw site.

SEO training bij Yellowlab

Wat leer je tijdens een SEO cursus bij Yellowlab

Afhankelijk van het kennisniveau maken wij een training op maat. Daarbij behandelen we alle belangrijke facetten van SEO tijdens een training.

  1. Hoe werkt search?

Hoe werkt een zoekmachine? En hoe wordt deze gebruikt door jouw klanten? Vroeger was het makkelijk om met slimme trucjes het algoritme van Google te manipuleren, maar dat gaat allang niet zo makkelijk meer. De beruchte Google updates hebben verschillende sites afgestraft voor dit soort praktijken. Zonder goed uitgedachte strategie wordt het vandaag de dag lastig om hoog te scoren in Google. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten hoe mensen gebruik maken van zoekmachines, zodat jij precies weet hoe je hier op moet inspelen.

2. Onpage factoren

Wij laten je zien wat jij op je site kunt verbeteren voor een hogere positie in Google. Met onpage factoren bedoelen wij eigenlijk alle ‘ranking factoren’ van Google waar jij zelf invloed op kunt uitoefenen. Dit kunnen de interne links op je site zijn of je content, maar ook de laadtijden van jouw site vallen onder de onpage factoren. Op deze factoren kan je vrij gemakkelijk veel invloed uitoefenen waardoor je site beter vindbaar kan worden.

3. Autoriteit verkrijgen

Wat moet je doen om jouw site meer autoriteit te geven? En waar moet je op letten? Je hebt vast weleens van linkbuilding gehoord. Wij vertellen je hoe je hiermee aan de slag kunt gaan en hoe je een link penalty kunt voorkomen. Naast linkbuilding heb je ook te maken met social signals, brand mentions en de E-A-T update van Google om beter te kunnen scoren op keywords die voor jou belangrijk zijn.

4. Gebruikerservaring

Goede gebruikers signalen worden steeds belangrijker voor een goede positie in Google. Wij geven je een beter inzicht in de prestaties van jouw site. Hoe kan je gebruikers signalen interpreteren en wat moet je weten over de Page Experience update van Google om ervoor te zorgen dat jouw site of webshop favoriet wordt bij Google en jouw klanten.

1

Maak afspraak voor gratis analyse

2

Onze specialist kijkt direct met je naar verbeterpunten

3

Geniet van een kopje koffie op afstand

4

Uiteraard geheel
vrijblijvend

SEO training in Utrecht

Wij zijn een e-commerce bureau gevestigd aan de gezellige Biltstraat in Utrecht. Kom langs met je personeel of collega’s voor een van onze standaard trainingen of neem contact met ons op voor een SEO cursus helemaal op maat.

Na een korte intake maken wij op basis van jouw wensen en behoeftes maken onze SEO specialisten een training op maat.

DOWNLOAD ONZE SEO GUIDE

En ga zelf aan de slag met SEO

Download onze SEO Guide

Lees onze SEO artikelen

Meer weten over Google en zoekmachine optimalisatie? Lees de artikelen van onze SEO specialisten

Meer SEO artikelen