Skip links

Waarom een webshop starten?

Een webshop starten is tegenwoordig niet zo moeilijk meer. Via het internet heb je toegang tot een enorme doelgroep waar je direct aan kunt verkopen. Bovendien kan je met systemen als Lightspeed en Shopify snel een eigen webshop beginnen zonder hoge kosten. Bovendien heb je bij dit soort systemen weinig technische kennis nodig. Omdat de kosten voor het onderhouden en het beheer van een webshop relatief laag zijn, kan jouw webshop al snel rendabel worden en geld gaan opleveren.

Ook met concurrenten als Amazon en Bol.com is het goed mogelijk om een succesvolle webshop te draaien. Je kunt een webshop zien als een extra verkoopkanaal, maar je kunt natuurlijk ook je hele bedrijfsstrategie om de webshop heen bouwen.

Webshop starten met Yellowlab

Snel een webwinkel beginnen?

Wij kunnen je helpen om jouw webshop zo snel mogelijk online te hebben.

Systeem & Template

Allereerst moet je kiezen voor een systeem en een template of thema voor jouw webshop.

instellingen doorvoeren

Zodra je een abonnement hebt bij Lightspeed of Shopify, kunnen wij jouw template gaan aanpassen en vullen.

Webshop vullen

Zodra de basis staat kunnen we jouw webshop koppelen aan payment providers, verzendpartijen en kunnen we producten gaan toevoegen.

Webshop starten

Werkt alles naar behoren en is je webshop gevuld? Dan houd niets je meer tegen om online te gaan.

Webshop starten met Yellowlab

Snel een webwinkel beginnen?

Wij kunnen je helpen om jouw webshop zo snel mogelijk online te hebben.

Systeem & Template

Allereerst moet je kiezen voor een systeem en een template of thema voor jouw webshop. Lightspeed en Shopify zijn SaaS-platformen voor webshops, met miljoenen gebruikers heb je keuze uit uiteenlopende templates. Deze kunnen wij voor jou helemaal naar wens aanpassen, maar we kunnen ook een volledig nieuwe webshop ontwikkelen.

instellingen doorvoeren

Zodra je een abonnement hebt bij Lightspeed of Shopify, kunnen wij jouw template gaan aanpassen en vullen. Natuurlijk moeten we het template voorzien van jouw logo, informatie over het bedrijf en zullen we de benodigde functionaliteiten moeten toevoegen. Verder moet je bedrijfsinstellingen, zoals je KvK-nummer, BTW-nummer en contactinformatie toevoegen.

Webshop vullen

Zodra de basis staat kunnen we jouw webshop koppelen aan payment providers, verzendpartijen en kunnen we producten gaan toevoegen. Je kunt dan aan de slag met het toevoegen van producten, merken, categoriepagina’s en natuurlijk zul je ook teksten en foto’s moeten gaan toevoegen om jouw webshop te vullen.

Webshop starten

Werkt alles naar behoren en is je webshop gevuld? Dan houd niets je meer tegen om online te gaan. Nu is het zaak dat zoveel mogelijk potentiële klanten jouw webshop weten te vinden. Koppel je social media kanalen, neem een webwinkel keurmerk om vertrouwen uit te stralen en ga aan de slag met je online marketing om jouw webshop te laten groeien.

1

Maak afspraak voor gratis analyse

2

Onze specialist kijkt direct met je naar verbeterpunten

3

Geniet van een kopje koffie op afstand

4

Uiteraard geheel
vrijblijvend

Denk aan je marketing

Als e-commerce bureau weten wij dat een webshop starten slechts stap 1 is. Om echt een succes van je webshop te maken, zul je met online marketing aan de slag moeten gaan. Werk aan zoekmachine optimalisatie, adverteer in Google of op Facebook en maak gebruik van nieuwsbrieven om jouw klanten op de hoogte te houden. Loopt je webshop eenmaal goed, dan kan je aan de slag met conversie optimalisatie of gepersonaliseerde content. Of je nu wilt starten met een webshop, online wilt groeien of meer omzet uit jouw webshop wilt halen. Bij Yellowlab helpen wij je graag om van jouw webshop een succes te maken.

Nu een webshop starten?

Wil je snel beginnen met je eigen webshop? Onze experts helpen je graag! Na een korte inventarisatie kunnen wij er voor zorgen dat je snel aan de slag kunt gaan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

KOM LANGS

Ontdek de mogelijkheden bij Yellowlab

    Yellowlab over webdevelopment

    Wil je meer weten over e-commerce en online marketing

    Meer Development artikelen