Skip links

Kies jij voor een Shopify webshop?

Veel van onze klanten kiezen voor een Shopify webshop. Dit SaaS-platform (Software as a Service) is een erg gebruiksvriendelijk E-commerce platform. Hierdoor kan je zonder kennis eigenlijk al snel aan de slag met jouw eigen webshop. Shopify is al verkrijgbaar vanaf $29 (ca € 26,-) per maand. Omdat je een onbeperkt aantal producten aan Shopify kunt toevoegen, is Shopify een mooie start om jouw onderneming te laten groeien.

Shopify biedt je uitgebreide mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een standaard Shopify thema, maar je kunt ook een volledig custom design ontwerpen dat voorzien is van jouw logo’s en huisstijl. Producten en productfoto’s voeg je eenvoudig toe, je kunt social media kanalen, zoals je Instagram feed, koppelen aan je site en bovendien heb je keuze uit talloze Shopify apps waarmee jij kunt communiceren met klanten of jouw producten kunt verkopen via kanalen als Amazon en Bol.com.

Yellowlab als Shopify partner

Laat jij jouw Shopify webshop maken door Yellowlab?

Als Shopify experts zullen wij jou helemaal ontzorgen, vanaf onze eerste meeting tot het opleveren van jouw webshop zijn we persoonlijk betrokken.

Kick-off

Tijdens een kick-off bespreken we jouw wensen en voorkeuren. We brengen in kaart wat jij nodig hebt voor een succesvolle webshop. 

Het design

Op basis van jouw input zullen we verschillende designs voor de pagina’s van jouw Shopify webshop ontwikkelen. 

Ontwikkeling

Het winnende ontwerp gaan we helemaal uitwerken, het is tijd om jouw webshop te bouwen. Van homepage tot productpagina werken wij alles uit.

Lancering

Zodra jouw webshop af is, kan je aan de slag met vullen. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop kant-en-klaar wordt opgeleverd.

Yellowlab als Shopify partner

Laat jij jouw Shopify webshop maken door Yellowlab?

Wij zullen jou helemaal ontzorgen, vanaf onze eerste meeting tot het opleveren van jouw webshop zijn we persoonlijk betrokken.

 1. Kick off

Tijdens een kick-off bespreken we jouw wensen en voorkeuren. We brengen in kaart wat jij nodig hebt voor een succesvolle webshop. Wil je veel gebruik maken van foto’s om je klanten te inspireren of wil je vooral gemakkelijk je producten kunnen beheren en je webshop koppelen aan boekhoudsystemen? Wij zorgen ervoor dat alle functies en mogelijkheden optimaal benut worden en gemakkelijk te gebruiken zijn.

2. Het design

Op basis van jouw input zullen we verschillende designs voor de pagina’s van jouw Shopify webshop ontwikkelen. Naast de homepage ontwerpen we een categoriepagina en een productpagina. Maar misschien wil je ook wel aan de slag met blogs en natuurlijk moet jouw checkout pagina er ook goed uit zien. Op basis van jouw input maken we verschillende designs.

3. Ontwikkeling

Het winnende ontwerp gaan we helemaal uitwerken, van het menu tot de productpagina’s en vanaf de homepage tot de checkout pagina zullen wij ervoor zorgen dat jouw nieuwe Shopify webshop naar behoren werkt. We werken het ontwerp tot op de pixel uit en zorgen ervoor dat deze zowel op mobiel als op een desktop optimaal presteert. Natuurlijk kan je alle opties die je bij een webshop verwacht

4. Lancering

Zodra jouw webshop af is, kan je aan de slag met vullen. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop kant-en-klaar wordt opgeleverd. Bij de oplevering lopen we samen door jouw nieuwe site en laten we zien hoe jij zelf met Shopify aan de slag kunt. Je hoeft alleen nog producten toe te voegen en je kunt direct aan de slag.

1

Maak afspraak voor gratis analyse

2

Onze specialist kijkt direct met je naar verbeterpunten

3

Geniet van een kopje koffie op afstand

4

Uiteraard geheel
vrijblijvend

Shopify partner

Wij hebben jarenlange ervaring Saas-platformen als Shopify en Lightspeed. Als zowel Lightspeed als Shopify partner kunnen wij je helpen bij de keuze voor beide systemen en weten we precies wat er mogelijk is om een webshop te maken die helemaal voldoet aan jouw wensen. Ondertussen hebben wij al meer dan 200 verschillende webshops geholpen op de weg naar succes.

Twijfel je tussen Lightspeed of Shopify? Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je een offerte voor jouw eigen Shopify webshop? Neem dan contact met ons op. Onze Shopify expert helpt je graag! Wij weten wat er nodig is om jouw webshop te bouwen. Maar liefst 200 tevreden klanten gingen je voor!

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Neem contact op met onze specialisten

  Jouw Shopify webshop laten groeien

  Zodra je site gelanceerd is, wil je natuurlijk zo snel mogelijk bezoekers gaan trekken. Deel je mooiste producten op je instagram feed met de juiste hashtags en zorg er voor dat je vindbaar wordt in zoekmachines, zoals Google. Heb jij je eerste klanten te pakken? Zorg er dan voor dat je ze met e-mails op de hoogte kunt houden van je nieuwste producten en acties.

  Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk! Ook na de oplevering van jouw site kunnen wij helpen om van jouw site ook echt een succes te maken. Van Google Ads tot SEO en van social media marketing tot personalisatie. Wij staan voor je klaar om van jouw site een succes te maken.

  Lees onze Development artikelen

  Lees meer over Shopify en webdevelopment in onze blogs.

  Meer Development artikelen