Skip links

Een website of webshop laten maken

Een webshop of website is niet alleen een plek waar jouw klanten komen kopen of een bestelling plaatsen. Het is het visitekaartje van jouw bedrijf of het gezicht van jouw online winkel. Heeft jouw webshop de juiste beleving en uitstraling? Of is je shop al wat verouderd?
Naast het volledig op maat maken van websites en webshops, verbeteren we ook veel bestaande sites of passen wij bestaande thema’s aan, zodat deze helemaal voldoet aan jouw wensen en klanten bij een bezoek direct enthousiast worden.

Yellowlab doet het zo

Hoe ziet een webdevelopment traject er uit bij Yellowlab?

Wil jij je webshop laten maken door Yellowlab? Samen nemen wij de volgende stappen.

Kick-off

Om de wensen en behoeftes van jou en jouw klant in kaart te brengen, beginnen we met een brainstormsessie waarin alles wensen en ideeën op tafel komen.

Het ontwerp

We maken meerdere ontwerpen van verschillende pagina’s van jouw nieuwe webshop.

Development

Wanneer het design definitief is gaan we aan de slag met de bouw van jouw webshop.

Live gaan

We zorgen ervoor dat alles functioneert en jij direct je eerste bezoekers op je nieuwe site kunt ontvangen. En dan.. feest!

Yellowlab doet het zo

Hoe ziet een compleet development traject er uit?

Succesvolle webshops maken gaat niet vanzelf, daar zijn een aantal stappen voor nodig.

Kick-off

Om de wensen en behoeftes van jou en jouw klant in kaart te brengen, beginnen we met een brainstormsessie waarin alles wensen en ideeën op tafel komen. Aan de hand van voorbeelden behandelen we de stijlen en functionaliteiten die jou aanspreken in andere shops en de mogelijkheden die jouw shop moet bieden.

Tijdens de meeting gaan we ook in op de doelgroep die jij wilt bereiken met je webshop.

Het ontwerp

We maken meerdere ontwerpen van verschillende pagina’s van jouw nieuwe webshop. Zowel op mobiel als op desktop werken we de ontwerpen uit. Hierbij baseren wij ons op je bestaande ontwerp of maken we een totaal nieuw ontwerp.

Tijdens de ontwerpfase houden we ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid en SEO, zodat jouw shop niet alleen mooi en stijlvol is, maar ook goed vindbaar is en zorgt voor een maximale conversie.

Development

Wanneer het design definitief is gaan we aan de slag met de bouw van jouw webshop. We besluiten of de shop moet draaien op het Lightspeed of Shopify platform en werken het ontwerp tot de laatste pixel uit.

Zodra de webshop is opgeleverd, bespreken we uitvoerig alle functionaliteiten en mogelijkheden zodat je direct aan de slag kunt.

Live gaan

De shop zetten we pas live als jij daar helemaal klaar voor bent. In overleg plannen we een moment waarop dit plaatsvindt. Rondom het live zetten van het nieuwe template hebben wij een team klaar staan om alles te testen en kunnen we waar nodig vragen of issues gelijk oppakken.

We zorgen ervoor dat alles functioneert en jij direct je eerste bezoekers op je nieuwe site kunt ontvangen. En dan.. feest!

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil jij weten waar kansen liggen?

  1

  Maak afspraak voor gratis analyse

  2

  Onze specialist kijkt direct met je naar verbeterpunten

  3

  Geniet van een kopje koffie op afstand

  4

  Uiteraard geheel
  vrijblijvend

  Webdevelopment bij Yellowlab

  Waar kunnen wij jou bij helpen?

  Klantbeoordelingen

  Onze klanten over Yellowlab

  Voor onze klanten behalen wij stijgingen van 10% tot wel 300% in omzet. Je hoeft ons niet te geloven. We laten graag de feiten én onze klanten voor ons spreken.

  Toe aan een nieuwe site of shop?
  Toe aan een nieuwe site of shop?

  Een vertoningspercentage van 99% in Google Shopping

  Mr Maria

  99% hogere omzet via Google Ads

  De Boer Drachten

  Aantal bestellingen +50%

  Keukenloods

  Onze specialisten staan voor je klaar

  Vraag een gratis analyse aan

  Meer dan alleen bezoekers

  Wij zijn trots op onze partnerships. Zowel voor een Lightspeed of een Shopify website kan je bij ons terecht. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij precies wat je kunt verwachten van deze systemen. 

  Wij zijn al jarenlang Lightspeed partner en hebben al meer dan 200 verschillende succesvolle Lightspeeds shop ontworpen en geoptimaliseerd. Ook kunnen wij je als Shopify Partner helpen. Zo kunnen wij zorgen voor het beste wat deze systemen te bieden hebben.

  Marielle Dijs

  Project manager

  Marielle begeleidt al onze klanten tijdens een webdevelopment traject. Als schakel tussen de klant en development zorgt ze dat al je wensen werkelijkheid worden. Elke site of webshop wordt door Marielle kant-en-klaar opgeleverd.

  Yellowlab over webdevelopment

  Wil je meer weten over webdevelopment, Shopify of Lightspeed?

  Lees de blogs van onze specialisten.

  Meer development artikelen