Skip links

Yellowlab als jouw fullservice Shopify partner

Heb jij een Shopify webwinkel en zoek jij naar een betrouwbare Shopify partner die jou kan helpen? Yellowlab maakt van jouw shop een online succes. 

Van Google Ads tot social media advertenties en van SEO tot personalisatie van je Shopify webshop. Wij kunnen jou overal bij helpen. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten met jouw shop?

Ook kunnen we je helpen een compleet custom Shopify thema te bouwen. Of wil je simpelweg een aantal aanpassingen laten doen in een bestaand thema zodat deze perfect past bij jouw wensen en eisen? Als  Shopify fullservice partner helpen wij jou graag om jouw droomwebshop op de rit te krijgen.

PLAN EEN VIDEOCALL

Wij kunnen je alles vertellen over Shopify

Yellowlab doet het zo

Kies voor Yellowlab als Shopify partner

In 4 stappen naar een succesvolle Shopify webshop

1. De intake

Neem contact op voor een vrijblijvende meeting. Tijdens deze meeting brengen wij jouw wensen in kaart en vertellen wij je alles over de mogelijkheden van Shopify.

2. Jouw wensen realiseren

Afhankelijk van jouw wensen, doelstellingen en natuurlijk je budget, maken wij een plan op maat voor de webshop van jouw dromen. Wil je gebruik maken van een bestaand thema of wil je een volledig custom design?

3. Online marketing

Wij combineren SEO, SEA, Social media en CRO om te zorgen voor een online marketing plan dat gericht is op maximaal resultaat.

4. samenwerken aan succes!

1+1=3 is onze filosofie. Wij geloven in echte samenwerking om tot het beste resultaat te komen. Ons team stemt met jou af hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Yellowlab doet het zo

Kies voor Yellowlab als Shopify fullfilment partner

In 4 stappen naar een succesvolle Shopify webshop

1. De intake

Neem contact op voor een vrijblijvende meeting. Tijdens deze meeting brengen wij jouw wensen in kaart en vertellen je over de mogelijkheden en voor- en nadelen van Shopify. Zo weet jij precies waar je aan toe bent, maar natuurlijk ook van ons kunt verwachten.

2. Jouw wensen realiseren

Afhankelijk van jouw wensen, doelstellingen en natuurlijk je budget, maken wij een plan op maat voor de webshop van jouw dromen. Wil je gebruik maken van een bestaand thema of wil je een volledig custom design? Of kunnen we met wat aanpassingen jouw huidige site blijven gebruiken. Wij kunnen je altijd helpen bij het maken van de juiste keuzes die passen bij jouw budget.

3. Online marketing

Een combinatie van SEO, SEA, Social media en CRO zorgt voor een online marketing plan dat gericht is op maximaal resultaat. Wij vertellen je welke stappen je moet zetten om van jouw Shopify webshop een succes te maken met online marketing. Gaan we voor een hoge positie in Google? Sturen we op naamsbekendheid en gaan we flink adverteren of gaan we hand van conversie optimalisatie zorgen voor zoveel mogelijk sales. Yellowlab heeft als Shopify partner alles in huis om van jouw webshop een succes te maken. Onze specialisten maken een plan op maat waarmee jij een maximaal resultaat kunt behalen.

4. Samenwerken aan succes!

1+1=3 is onze filosofie. Wij geloven in echte samenwerking om tot het beste resultaat te komen. Ons team stemt met je af hoe wij jou het beste kunnen helpen. Kan jij bepaalde dingen zelf en spelen wij een adviserende rol, sturen wij bij waar nodig, of laat jij je volledig ontzorgen door onze specialisten Uiteindelijk werken we samen met jou naar één doel. Maximaal resultaat!

Maak een afspraak voor een videocall
Onze specialist kijkt direct met je naar verbeterpunten
Geniet van een kopje koffie op afstand
uiteraard geheel
vrijblijvend

Yellowlab als Shopify partner

Hoe kunnen wij je helpen om van jouw Shopify webshop een succes te maken?

Klantbeoordelingen

Onze klanten over Yellowlab

Voor onze klanten behalen wij stijgingen van 10% tot wel 300% in omzet. Je hoeft ons niet te geloven. We laten graag de feiten én onze klanten voor ons spreken.

Yellowlab klanten

Deze klanten kozen voor Yellowlab als partner

Resultaten die wij voor onze klanten behalen

Bekijk alle cases

B2B redesign Shopify theme

Yellow Rebel

Starten met Shopify

De to go winkel

SEO voor Shopify

Zoekmachineoptimalisatie voor Shopify is niet erg anders dan SEO voor andere systemen zoals Woocommerce of Lightspeed. Maar het systeem heeft wel een aantal eigenaardigheden waar je tegenaan kunt lopen. Zo heb je bijvoorbeeld veel minder vrijheid in het optimaliseren van de URL structuur. 

Onze SEO specialisten kennen het Shopify systeem door en door en zullen goed advies kunnen geven over hoe je hier het beste mee om kunt gaan om de zoekmachines makkelijk door jouw site heen te laten gaan zodat ze jouw site goed kunnen begrijpen.

Adverteren voor jouw Shopify webshop

Wil je graag meer zichtbaarheid kweken voor jouw producten? Overweeg dan om aan de slag te gaan met social media advertenties en Google Shopping campagnes.

Hiermee kun je gemakkelijk de producten uit jouw website vertonen aan gebruikers die ernaar op zoek zijn of wellicht al eens de productpagina bezocht hebben. Als Shopify partner kunnen wij tot in de puntjes jouw Facebook Pixel inrichten en je Google Ads account optimaliseren voor een optimaal rendement.

PLAN EEN VIDEOCALL

Wij kunnen je alles vertellen over Shopify

Onze Shopify specialisten staan voor je klaar

Vraag een gratis strategiesessie aan
Maartje

Vraag het Maartje onze Eigenaar

Maartje is, als een van de eigenaren bij Yellowlab, het eerste aanspreekpunt voor al onze klanten. Vertel haar over jouw online doelstellingen en zij zorgt voor een plan van aanpak op maat. Persoonlijk contact en betrokkenheid staat bij Maartje hoog in het vaandel. Zij zorgt ervoor dat elk project op rolletjes loopt, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over jouw online marketing.

Vraag Maartje alles over online marketing

Yellowlab over Shopify

Meer weten over Shopify en online marketing?

Lees de blogs van onze specialisten.

Meer artikelen

Start nu voordelig met Lightspeed