Skip links

Trots! Yellowlab in de Emerce100: de 100 beste bedrijven in e-business 2019

Een kleine 10 jaar geleden begonnen de oprichters van Yellowlab Maartje en Jeroen naast hun banen bij respectievelijk Sanoma en Bruna een nieuw avontuur: een eigen webshop. Twee jaar later wonnen ze daarmee de Thuiswinkel Awards.

Steeds vaker kregen ze daardoor vragen van andere webshop-eigenaren. Daarmee onstond het idee, kunnen we anderen niet structureel helpen? En kunnen we dat niet beter dan anderen? E-commerce bureau Webshophelpers was geboren.

Eerst nog ter try-out naast hun banen, maar dat werd al snel fulltime en de webshop werd verkocht zodat ze zich volledig konden focussen op het helpen van webshops met het realiseren van hun dromen en doelstellingen.

De naam Webshophelpers werd een paar jaar later verruild voor Yellowlab. We bedachten met z’n allen een BHAG, wat is ons ultieme doel met Yellowlab? In 2021 in de Emerce 100 staan en behoren tot de 100 beste e-business bedrijven van Nederland.

We kozen dit als BHAG omdat dit onze ultieme stok achter de deur was om het op alle vlakken goed te doen, waarbij 1 ding centraal staat; onze klanten moeten zo tevreden zijn dat ze ons goed waarderen. Dus qua resultaten, communicatie etc. hadden we maar 1 doel; de klantverwachting overtreffen.

En nu… in 2019 wordt onze eigen verwachting overtroffen, we staan in de Emerce 100! Wow!

Dus ja, wat nu? Onze BHAG is behaald. Dat legt de lat voor komend jaar nog hoger, want we willen het uiteraard nog beter doen nu. Daar gaan we voor. Maar eerst even genieten van dit moment.

Dank iedereen voor de goede beoordelingen en het vertrouwen in ons!