Skip links

Meer dan 50% groei in orders

Waar voorheen de opbrengsten van de campagne niet opwogen tegen de kosten, zijn de rollen nu door Yellowlab omgedraaid: de Google-advertenties leveren nu (veel) meer op dan ze kosten. Klinkt logisch, maar in de praktijk is dit bij veel klanten niet het geval. Wij zijn de uitdaging uiteraard aangegaan om een goed resultaat te behalen.

Persoonlijk en overtuigend

De klantvraag om meer rendement uit de campagnes te halen en de kosten minder dan opbrengsten te laten zijn hebben we ruimschoots beantwoord. Zo is het aantal bestellingen 53% toegenomen. De groei zet zich dus voort! Ongeveer diezelfde verhouding hebben we ook bereikt in het aantal offerte aanvragen.

Ook al leek de omzet en het rendement al best hoog is, toch waren er nog diverse elementen in de shopping campagne die flink verbeterd konden worden.

Maartje

eigenaar

Maartje is, als een van de eigenaren bij Yellowlab, het eerste aanspreekpunt voor al onze klanten. Vertel haar over jouw online doelstellingen en zij zorgt voor een plan van aanpak op maat. Persoonlijk contact en betrokkenheid staat bij Maartje hoog in het vaandel. Zij zorgt ervoor dat elk project op rolletjes loopt, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over jouw online marketing.