Skip links

1. DE UITDAGING

Relevante landingspagina’s

Deens heeft een assortiment dat redelijk breed reikt. Hierdoor is een van de grootste uitdagingen dit constant groeiende assortiment in juiste banen te leiden en ervoor te zorgen dat hiervoor de meest relevante landingspagina’s gecreëerd worden.

2. DE OPLOSSING

Toegevoegde waarde Deens onderstrepen

Sinds 2015 mogen wij voor Deens.nl een groot deel van de online marketing voeren, Waaronder ook de zoekmachine optimalisatie (SEO). Voor Deens.nl hebben wij flinke groei gerealiseerd vanuit Google, door constant de sitestructuur te waarborgen en te sturen op de relevante en waardevolle categorieën door middel van content optimalisatie en het vergroten van de pagina autoriteit. Hierdoor is de vindbaarheid van veel belangrijke termen en merken flink verbeterd.

3. HET RESULTAAT

Flinke organische groei

Meer organische sessies
30
Organische omzet
31
Stijging bestelwaarde
15

Stefan

SEO specialist

Met zo’n 5 jaar ervaring bij zowel grote als kleine klanten is Stefan een echte allround SEO-specialist. Voor onze klanten zorgt hij niet alleen voor meer verkeer naar de site, maar ook voor meer leads en een hogere omzet. Welke uitdaging jij ook hebt, Stefan weet als geen ander wat er voor nodig is om die toppositie in Google te krijgen.