Skip links

Breed productaanbod

Met name het brede productaanbod zorgde voor een indeling van de shopping campagne waardoor er niet werd uitgehaald werd wat uitgehaald zou kunnen worden. Ook al leek de omzet en het rendement al best hoog, toch waren er nog diverse elementen in de shopping campagne die verbeterd konden worden.

HET RESULTAAT

Stijging van 99%!

De complete opzet is door ons onder handen genomen en met een compleet nieuwe indeling dachten we beter te gaan scoren. De nieuwe opzet was gericht op het veel beter kunnen sturen elke specifieke categorie en subcategorie van het ruime assortiment, in sommige gevallen zelfs tot op productniveau. De resultaten mogen er zijn, over het hele jaar 2018 is de SEA omzet tov 2017 met 99% toegenomen, terwijl ook het rendement is gestegen met 18,5%!

Erik

Ads specialist

Met meer dan 10 jaar werkervaring, waarvan 7 jaar bij Yellowlab, weet Erik precies wat er voor nodig is om alles uit jouw advertentiecampagnes te halen. Hij kan je alles vertellen over Google Ads en Google Shopping campagnes. Samen met jou bepaalt hij de beste strategie om jouw doelen te behalen en zorgt hij voor een optimaal rendement van jouw advertentiebudget.