Skip links

Yellowlab als jouw fullservice Lightspeed partner

Ben jij op zoek naar een betrouwbare Lightspeed partner die jou kan helpen van jouw shop een groot succes te maken? Neem dan contact op met Yellowlab. Wij  hebben al meer dan 10 jaar ervaring met Lightspeed en hebben ondertussen al honderden verschillende Lightspeed webshops gerealiseerd.

Of je nu een aanpassing wilt van je huidige thema, een volledig custom design wilt of tegen problemen aanloopt in Lightspeed. Met onze fullservice dienstverlening en jarenlange ervaring met Lightspeed kunnen wij jou altijd een stapje verder helpen dan andere bureaus.

Van conversie optimalisatie tot social media en van SEO tot personalisatie. Wij kunnen jou overal bij helpen. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten met jouw shop?

PLAN EEN VIDEOCALL

Wij kunnen je alles vertellen over Lightspeed

Yellowlab doet het zo

Kies voor Yellowlab als Lightspeed partner

In 4 stappen naar een succesvolle Lightspeed webshop

1. De intake

Neem contact op voor een vrijblijvende meeting. Tijdens deze meeting brengen wij jouw wensen in kaart en vertellen wij je alles over de mogelijkheden en voor- en nadelen van Lightspeed.

2. Jouw wensen realiseren

Afhankelijk van jouw wensen, doelstellingen en natuurlijk je budget, maken wij een plan op maat voor de webshop van jouw dromen. Wil je gebruik maken van een bestaand thema of wil je een volledig custom design?

3. Online marketing

Wij combineren SEO, SEA, Social media en CRO om te zorgen voor een online marketing plan dat gericht is op maximaal resultaat.

4. samenwerken aan succes!

1+1=3 is onze filosofie. Wij geloven in echte samenwerking om tot het beste resultaat te komen. Ons team stemt met jou af hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Yellowlab doet het zo

Kies voor Yellowlab als Lightspeed partner

In 4 stappen naar een succesvolle Lightspeed webshop

1. De intake

Neem contact op voor een vrijblijvende meeting. Tijdens deze meeting brengen wij jouw wensen in kaart en vertellen je over de mogelijkheden en voor- en nadelen van Lightspeed. Zo weet jij precies waar je aan toe bent, maar natuurlijk ook van ons kunt verwachten.

2. Jouw wensen realiseren

Afhankelijk van jouw wensen, doelstellingen en natuurlijk je budget, maken wij een plan op maat voor de webshop van jouw dromen. Wil je gebruik maken van een bestaand thema of wil je een volledig custom design? Of kunnen we met wat aanpassingen jouw huidige site blijven gebruiken. Wij kunnen je altijd helpen bij het maken van de juiste keuzes die passen bij jouw budget.

3. Online marketing

Wij combineren SEO, SEA, Social media en CRO om te zorgen voor een online marketing plan dat gericht is op maximaal resultaat. Wij vertellen je welke stappen je moet zetten om van jouw Lightspeed webshop een succes te maken met online marketing. Gaan we voor een hoge positie in Google? Sturen we op naamsbekendheid en gaan we flink adverteren of gaan we hand van conversie optimalisatie zorgen voor zoveel mogelijk sales. Yellowlab heeft als Lightspeed partner alles in huis om van jouw webshop een succes te maken. Onze specialisten maken een plan op maat waarmee jij een maximaal resultaat kunt behalen.

4. Samenwerken aan succes!

1+1=3 is onze filosofie. Wij geloven in echte samenwerking om tot het beste resultaat te komen. Ons team stemt met je af hoe wij jou het beste kunnen helpen. Kan jij bepaalde dingen zelf en spelen wij een adviserende rol, sturen wij bij waar nodig, of laat jij je volledig ontzorgen door onze specialisten Uiteindelijk werken we samen met jou naar één doel. Maximaal resultaat!

Maak een afspraak voor een videocall
Onze specialist kijkt direct met je naar verbeterpunten
Geniet van een kopje koffie op afstand
uiteraard geheel
vrijblijvend

Yellowlab als Lightspeed partner

Hoe kunnen wij je helpen om van jouw Lightspeed webshop een succes te maken?

Klantbeoordelingen

Onze klanten over Yellowlab

Voor onze klanten behalen wij stijgingen van 10% tot wel 300% in omzet. Je hoeft ons niet te geloven. We laten graag de feiten én onze klanten voor ons spreken.

Yellowlab klanten

Deze klanten kozen voor Yellowlab als Lightspeed partner

Resultaten die wij voor onze klanten behalen

Bekijk alle cases

Een vertoningspercentage van 99% in Google Shopping

Mr Maria

99% hogere omzet via Google Ads

De Boer Drachten

PLAN EEN VIDEOCALL

Wij kunnen je alles vertellen over Lightspeed

Onze Lightspeed specialisten staan voor je klaar

Vraag een gratis strategiesessie aan

Krijg nu €100,- korting op een nieuw Lightspeed abonnement!*

Stap 1

Neem via onderstaande knop contact met ons op zodat we een afspraak kunnen plannen om al jouw wensen en eisen door te spreken. Op basis hiervan kunnen we vaststellen welk Lightspeed abonnement voor jou de beste keuze is!

Stap 2

Wij nemen contact op met onze partners bij Lightspeed om te zorgen dat jouw gegevens veilig bij hun in het systeem komen. Zij kunnen dan een voorstel opstellen welke wij met jou zullen doorlopen.

stap 3

Zodra je dit voorstel hebt getekend kunnen we aan de slag!

Na de eerste betaling aan Lightspeed krijg je direct €100,- op je rekening gestort. Kunnen we je vervolgens nog ergens mee helpen? Kies dan voor Yellowlab als jouw partner voor de ontwikkeling van jouw webshop.

Lightspeed partner

Lightspeed is een ‘software as a service’ (SaaS) systeem en een omnichannel oplossing. Dat wil zeggen dat je Lightspeed niet alleen voor e-commerce kunt gebruiken. Ook als je een fysieke winkel, restaurant of kapperszaak hebt, kun jij gebruik maken van het Lightspeed systeem. Zo kan je bijvoorbeeld een Lightspeed website combineren met het Lightspeed kassasysteem. Afhankelijk van jouw wensen en benodigdheden kunnen wij een Lightspeed website helemaal op maat maken. Wij weten precies wat er mogelijk is!

Wij zijn al meer dan 10 jaar Lightspeed partner en hebben ondertussen al meer dan 200 succesvolle webshops ontwikkeld en geoptimaliseerd.

Naast alles wat je voor Lightspeed nodig hebt, weten wij ook een aantal manieren om nog meer uit jouw Lightspeed webshop te halen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij denken graag met je mee om oplossingen te vinden voor jouw uitdagingen.

Om er ook voor te zorgen dat je een succesvolle webshop of site hebt, zul je ook moeten zorgen voor voldoende bezoekers. Ook als het gaat om online marketing hebben wij al meerdere webshops geholpen op de weg naar succes. Of het nu gaat om het vergroten van de naamsbekendheid van je site, het verkrijgen van meer bezoekers of het behalen van een maximale omzet. Onze online marketeers hebben alle expertise in huis om jouw doelen te bereiken.

Maartje

Vraag het Maartje onze Eigenaar

Maartje is, als een van de eigenaren bij Yellowlab, het eerste aanspreekpunt voor al onze klanten. Vertel haar over jouw online doelstellingen en zij zorgt voor een plan van aanpak op maat. Persoonlijk contact en betrokkenheid staat bij Maartje hoog in het vaandel. Zij zorgt ervoor dat elk project op rolletjes loopt, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over jouw online marketing.

Vraag Maartje alles over online marketing

Yellowlab over Lightspeed

Meer weten over Lightspeed en online marketing?

Lees de blogs van onze specialisten.

Meer artikelen

Start nu voordelig met Lightspeed