Vacatures

Yellowlab is een internetbureau in hartje Utrecht. Wij werken voor klanten als Telegraaf Media Groep, Van Gogh Museum, Smartphonehoesjes.nl en Rehab. Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s) open staan:

 

SALES MEDEWERKER (PARTTIME)

Wij zijn  ook op zoek naar een Sales Medewerker (lees: sales talent!) die mede verantwoordelijk wordt voor verdere groei van Yellowlab!

Onze payoff is niet voor niets ‘creating online result’. Door de inzet van onze kennis helpen wij bedrijven succesvol te zijn. Het resultaat staat hierbij voorop.

Doel van de functie

Ben jij een aanstormend verkooptalent met een sterke commerciële drive? Wil jij met jouw enthousiasme klanten binnenhalen? En dat gecombineerd met een jonge dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden! Dan is een functie als Sales Medewerker binnendienst voor jou een mooie start.

Jij bent in deze functie verantwoordelijk voor (telefonische) acquisitie en development. Geheel zelfstandig genereer jij nieuwe klanten. Dat betekent dat je telefonisch minimaal 30 klanten per dag benadert voor het maximale rendement.

Opleiding, competenties en ervaring

Voor deze leuke job heb jij een professionele, klantgerichte en resultaatgerichte aanpak. Je ziet kansen door goed te luisteren en weet daarop snel te schakelen. Verder zijn de volgende kenmerken van toepassing op jou:

  • MBO+ niveau
  • goede beheersing van de Nederlandse taal
  • communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • werken met targets
  • prettige telefoonstem
  • ervaring met telefonische sales
  • resultaat gedreven
  • geen 9-5 mentaliteit
  • en bovenal ben je een enthousiast en klantvriendelijk persoon

Wat wij bieden

Je komt te werken op ons kantoor in het gezellige Utrecht. Goede koffie- en eetgelegenheden zijn er volop om de hoek.

We bieden je -naast het werken binnen een heel leuk jong team- veel vrijheid om je eigen functie te creëren en mogelijkheden op het gebied van trainingen en opleidingen en er is veel ruimte voor eigen initiatieven en inbreng.

Je wordt deel van een hecht team en werkt mee aan de kwaliteit en groei van ons bedrijf. Je krijgt -naast een marktconform salaris- flinke bonussen en uiteraard een telefoon tot je beschikking. In ruil voor dit alles verwachten wij dat je verantwoordelijkheid neemt en resultaat gedreven bent. Klinkt als een goede deal toch?

Interesse, of vragen? Dan horen we graag van je!

Lijkt dit je wat? Of wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op! Je kunt hiervoor mailen naar info@yellowlab.nl o.v.v. ‘vacature’. We horen graag van je!

Acquisitie (ook door recruitmentbureaus) wordt niet op prijs gesteld!

Trots op mooie merken

1
Awards
1556
Opdrachten voltooid
8
Jaar ervaring
98
% raadt ons aan

Partners