SEO TRAINING

SEO training: voor meer bezoekers op je site of shop!

Je bent trots op je website of webshop en je wilt nog meer bezoekers ontvangen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw site vindbaar is én dat de bezoekers ook daadwerkelijk op je site terechtkomen? Via onze SEO training, die we geven in ons kantoor op een van de mooiste locaties van Utrecht, leren wij je snel en effectief hoe je deze doelen het beste kunt bereiken. Samen gaan we aan de slag met het verbeteren van de teksten van je site of shop, zodat je gemakkelijker wordt gevonden door zoekmachines én dus ook door potentiële bezoekers. En meer bezoekers betekent dat je meer omzet kunt genereren!

De inhoud van de training

In onze training, die wij speciaal voor de eigenaren van websites en webshops hebben ontwikkeld, gaan wij gezamenlijk aan het werk om je site SEO proof te maken. In onze interactieve training besteden wij eerst aandacht aan hoe een goede SEO tekst moet worden opgebouwd en leren wij je hoe je kunt vaststellen welke zoekwoorden of keywords het meest geschikt zijn. Vervolgens richten wij ons nog tijdens de training specifiek op jouw site of shop. Samen nemen we door hoe deze nu nog is opgebouwd en welke verbeteringen er mogelijk zijn. Zo werken we nog tijdens deze training aan je site en kunnen we direct al de eerste aanpassingen doen, waardoor je meteen kunt profiteren van wat je tijdens de training hebt geleerd.

Individuele trainingen voor een maximaal resultaat!

De training die wij geven is uniek. Deze wordt namelijk 1-op-1 gegeven. Dat betekent dus dat er géén andere bedrijven bij aanwezig zijn. De trainer kan zodoende al zijn aandacht en energie richten op waar het jou om gaat: jouw site of shop verbeteren! Om deze reden kunnen we al in twee uur tijd een maximaal resultaat bereiken. Niet alleen gaan we nog tijdens de training actief aan de slag met je site, ook zul je in de toekomst veel profijt hebben van de kennis die je op hebt gedaan tijdens de training. Om je ook na afloop nog van dienst te kunnen zijn, bieden we tevens één uur extra support aan. In dit uur kun je, op het moment dat het jou uitkomt, telefonisch of per e-mail vragen stellen aan ons over SEO én bijvoorbeeld je nieuw geschreven teksten laten checken.

Aanmelden

Heb jij een webshop of website en wil je meer bezoekers ontvangen? Dan is de SEO training gemaakt voor jou. Neem voor meer informatie contact met ons op of meld je direct aan. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee klaarstaan. Is de training tijdens lunchtijd? Dan regelen wij een heerlijke lunch!

Meld je aan

 Klantwaardering 8,5

 Individuele training

Maximaal resultaat!

Direct zelf aan de slag

 Gratis 1 uur support

 Klantwaardering 8,5

95% beveelt ons aan

Meld je aan

Klanten over onze trainingen

Leerzame training, met ruimte voor het beantwoorden van vragen

LOTT. gioielli

Communicatie zeer goed en vriendelijk. Een 10 voor de training!

tara-cosmetics.de

De uitleg over SEOshop was duidelijk. Onze vragen werden goed beantwoord.

Deens.nl

Enorme kennis

JaneandFred.com

Onze training is geschikt voor iedereen met een shop of site die online beter gevonden wil worden, meer bezoekers wil ontvangen én daardoor meer omzet wil genereren.

  • Hoe wordt een goede SEO tekst opgebouwd?
  • Hoe stel je vast welke zoekwoorden het meest effectief zijn?
  • Een-op-een training: we gaan direct aan de slag met jouw site of shop!
  • Inclusief 1 uur extra support na afloop van de training

De eenmalige kosten bedragen 495 euro excl. btw. Voor dit bedrag kun je twee deelnemers de training laten volgen. Voor elke extra deelnemer zijn de kosten 55 euro. De factuur dient voor de training te zijn voldaan.

  • Trainingsduur: 2 uur + 1 uur extra support
  • Locatie: Yellowlab kantoor: Biltstraat 156, Utrecht.
  • Bereikbaarheid: het is 10 minuten met de bus vanaf Utrecht CS, maar ook met de auto zijn we vanaf de ring prima te bereiken.
  • Parkeren: voor de deur (betaald parkeren)
  • Lunch: boek je tijdens lunchtijd, dan is de training inclusief heerlijke lunch!